Karmac Bibliotheek
Karmac Bibliotheek
De bibliotheek die er voor u wil zijn. Dichtbij, klantvriendelijk en toegankelijk voor alle inwoners in uw gemeente.
Lees verder
Karmac Krant

Karmac krant, nr 19

Karmac is een vooraanstaand speler op het gebied van digitaliseren, fysiek archiefbeheer en Document Process Outsourcing.

Download PDF

Karmac Bibliotheek

Karmac Bibliotheek is een openbare bibliotheek welke gerund wordt door een commerciële organisatie. Voor u zal er weinig tot geen verschil te merken zijn ten opzichte van een andere openbare bibliotheek. Wel zullen wij de organisatie op een aantal punten anders inrichten. Wij vinden het daarbij belangrijk dat wij het contract met onze opdrachtgevers (gemeente en/ of bibliotheek) naleven en zullen het werk zo efficiënt mogelijk uitvoeren, zodat u hier optimaal van kan profiteren.

Begin 2014 is Karmac Bibliotheek Services begonnen met het runnen van vaste bibliotheekvestigingen. Eerst in de gemeente Waterland en daaropvolgend in de gemeente Buren. De vestigingen zijn gelegen in de volgende plaatsen; Broek in Waterland, Ilpendam, Marken, Monnickendam (gemeente Waterland) en Lienden (gemeente Buren).

Iedere gemeente heeft eigen wensen en behoeften m.b.t. het invullen van de bibliotheekvoorziening. Graag willen wij dit samen met u in kaart brengen en een op maat gemaakt voorstel uitwerken en bij u presenteren.

Karmac Groep Diensten

Karmac Bibliotheek Services