Karmac Bibliotheek
Karmac Bibliotheek
De bibliotheek die er voor u wil zijn. Dichtbij, klantvriendelijk en toegankelijk voor alle inwoners in uw gemeente.
Lees verder

Karmac Bibliotheek Services

Karmac Bibliotheek Services heeft ruime ervaring in het bibliotheekwerk, zoals het inzetten van bibliobussen en het runnen van vaste vestigingen op tientallen locaties in Nederland. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Klik hier om naar de website van Karmac Bibliotheek Services te gaan voor meer informatie over onze dienstverlening en het raadplegen van onze contactgegevens.

Vraagstuk gemeente en bibliotheek

Steeds vaker hebben gemeenten en dus ook bibliotheken onvoldoende middelen om de huidige bibliotheekvoorziening in stand te houden of er zijn andere wensen met betrekking tot de invulling van de bibliotheekvoorziening. Karmac Bibliotheek Services streeft naar doordachte antwoorden op uw vraagstuk.

Karmac Bibliotheek Services heeft ruime ervaring in het bibliotheekwerk, zoals het inzetten van bibliobussen en het runnen van vaste vestigingen op tientallen locaties in Nederland.
Daarnaast zijn wij een onderdeel van de KMM-Groep. Met bedrijven als Karmac en IVIO, beschikken we over veel kennis en ervaring op o.a. het gebied van onderwijs en informatielogistiek. Dit biedt ons de mogelijkheid u optimaal van dienst te zijn.

De bibliotheek is er voor iedereen, u geeft aan hoe deze wordt vormgegeven

Een bibliotheek is voor iedereen een belangrijke voorziening. Niet alleen omdat het een leeromgeving is voor jong en oud, maar ook omdat het niet weg te denken is uit onze samenleving. Het is een openbare voorziening waar inwoners van uw gemeente zich veilig voelen, zich kunnen ontwikkelen, nieuwe mensen ontmoeten en activiteiten ontplooien gericht op de ontwikkeling en welzijn van de inwoners. De bibliotheek brengt zowel veel geschiedenis met zich mee als de leermiddelen voor de toekomst.

Hoe u als opdrachtgever hier invulling aan wilt geven, willen wij graag met u bespreken.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Karmac

Bibliotheekvestiging

Karmac Bibliotheek heeft 6 vaste vestigingen onder haar beheer, verdeeld over de gemeenten Waterland en Lopik. Bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze en mogelijkheden?
Wij staan altijd open om uw vraagstuk te bespreken en te kijken hoe de gewenste bibliotheekvoorziening vormgegeven kan worden.

Karmac

Bibliobus

Al vele jaren werken wij samen met bibliotheken en gemeenten, voornamelijk in Noord- en Zuid-Holland en Gelderland. De bibliobus is erg belangrijk, voor jong en oud. Niet iedereen kan naar de bibliotheek in het centrum om boeken te lenen. Karmac Bibliotheek streeft er naar om de bibliotheekvoorziening zo dicht mogelijk bij de mensen thuis te houden.

Karmac Krant

Karmac krant, nr 19

Karmac is een vooraanstaand speler op het gebied van digitaliseren, fysiek archiefbeheer en Document Process Outsourcing.

Download PDF

Karmac Groep Diensten

Karmac Bibliotheek Services